ESD-hallintaohjelma

Organisaatiokohtaista ESD-hallintaohjelman suunnitelmaa [1, 2] ei kannata muokata toiselle organisaatiolle laaditusta ohjelmasta, koska tehtyjen valintojen tekniset perusteet saattavat jäädä tunnistamatta. Kustannustehokkaan hallintaohjelman määritykset ja vaatimukset valitaan lukuisista vaihtoehdoista, joita ei ole standardoitu, eikä kirjoitettu esiin. Huolellisesti laadittu suunnitelma ja toteutettu ohjelma tuottavana investointina vähentää sekä kiinteitä että muuttuvia kustannuksia. Teknisesti perusteltua ESD-hallintaohjelmaa voidaan käyttää myös markkinoinnin tukena. Näyttävyyttä vahvistavalla ohjelmalla saattaa olla jopa päinvastainen vaikutus.

[1] Standard IEC 61340-5-1: 2007: Protection of electronic devices from electrostatic phenomena.
[2] Standard ANSI/ESD S20.20 – 2007: For the Development of an Electrostatic Discharge Control Program for – Protection of Electrical and Electronic Parts, Assemblies and Equipment (Excluding Electrically Initiated Explosive Devices)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close