ESD-hallintaohjelman suunnitelma

IEC 61340-5-1:2007 ja ANSI/ESD S20.20:2007 standardien mukaisesti ESD-hallintaohjelman toteuttamiseen on useita eri tapoja. Toisin sanoen voimassa olevat standardit eivät tarjoa valmiita ratkaisuja. Standardinmukaisuus ei myöskään  tarkoita sitä, että tuotteet olisivat suojassa staattiselta sähköltä.

Teknisesti vahvassa suunnitelmassa vaatimukset ja suojausmenetelmät kohdistuvat tuotteeseen ja tuotteen osien läheisyyteen. Vaatimusten asettelussa ja toteutuksissa onkin tärkeätä kartoittaa hyväksi todetut käytännöt ja suojausmenetelmien haittavaikutukset. Optimaalisessa staattisen sähkön hallinnassa vaatimukset asetetaan siten, että herkkien komponenttien käsittelyyn vaadittavat toimenpiteet ovat riittäviä.

ESD talo vahvalla kivijalalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close