ESD-hallintatarvikkeiden tuotehyväksyntä

Standardisoinnissa on kiinnitetty huomiota saattisen sähkön hallintaan tarkoitettujen tarvikkeiden ja materiaalien tuotehyväksyntään tai sen puutteeseen. Tulevilla uudistuksilla saattaa olla merkittäviä vaikutuksia yritysten ESD-hallintaohjelmiin, mikäli tuotehyväksyntää ei ole ennakoivasti toteutettu. Muutokset lisäävät myös valmistajien ja toimittajien tarvetta pystyä osoittamaan tuote-esitteissä mainittujen ominaisuuksien vaatimustenmukaisuus. Tuote-esitteitä laadittaessa onkin hyvä huomioida Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi 2006/114/EY.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close