ESD-mittauskoulutus 2019

IEC-standardisointityöryhmissä valmistellaan uutta ohjeistusta (IEC 61340-5-4) staattiselta sähköltä suojatun alueen kelpoisuuden todentamiseen. Ohje on tarkoitettu henkilöille, joille sähköfysiikka ja varsinkin pienten virtojen mittaaminen on ennestään tuttua.

Suomessa on vuosien varrella tehty kymmenien tuhansien eurojen EPA-laskuja mittaamalla ja tulkitsemalla tuloksia väärin. Jos organisaatiossa tehdään mittauksia, koulutuksesta ei kannata säästää. Kirchhoffin jännite- ja virtalait sekä Ohmin laki on tunnettava hyvin, mutta perusteiden hallinta ei pelkästään riitä tulosten luotettavaan tulkintaan. Kattava koulutus sisältää virhetarkastelut ja mittausten epävarmuuden arvioinnin. Aloitteleville ESD-koordinaattoreille viikon kestävä koulutus luo hyvän käytännönläheisen pohjan tehtävän suorittamiseen. ESD Cafe järjestää EPA-kelpoisuuden todentamiseen yleiskursseja ja organisaation tarpeeseen räätälöityä perus- ja jatkokoulutusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close