ESD suojaus ja koulutus

Tarvikepainotteisessa staattisen sähkön hallinnassa ESD herkkien osien kriittinen polku saattaa jäädä vähemmälle huomiolle. Asianmukaisen ESD-suojauksen teknisten vaatimusten painopiste tulisi kuitenkin olla tuotteessa ja sen käsittelyssä.
Suojausmenetelmiin ja hallintatarvikkeisiin liittyvät haittapuolet saattavat jäädä koulutuksissa kokonaan käsittelemättä. Turhien investointien välttämiseen ei niinkään kiinnitetä huomiota. Hallintatarvikkeille tai suojausmenetelmille vaihtoehtoisia hyviä käytäntöjä ja ”de facto” standardeja olisi myös tärkeä tuoda esiin ainakin päättäjille ja ESD koordinaattoreille suunnatuissa koulutuksissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close