Kokemuksia ESD-standardisointityöstä

Sosiaaliset kontaktit ja verkostoituminen ovat ensiarvoisen tärkeitä riippumatonta palvelua tuottavalle yritykselle. Standardien ymmärtäminen ja tulkitseminen on huomattavasti helpompaa, kun on itse kehitystyössä mukana. Kansainvälinen yhteistyö lisää tehokkaasti omaa henkilökohtaista asiantuntemusta ja osaamista. Työryhmän jäsenenä pyrin osaltani vaikuttamaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa valmisteilla oleviin teknisiin raportteihin ja standardeihin. Tavoitteenani on edistää riippumattomuutta standardien kehitystyössä nostamalla teknisiä perusteita johdonmukaisesti mielikuvien yläpuolelle. Kokemuksia Pietarin IEC/TC101 kokouksesta löytyy SFS tiedotteesta 4 2013 tai SESKO uutisista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close