ESD-teoriaa Vegasissa

ESD-asiantuntijat kokoontuivat syyskuussa EOS/ESD symposiumiin Rio All suits viihde– ja konferenssikeskukseen Las Vegasiin. Viihteellisestä ympäristöstä huolimatta työpäivät kuluivat teknisten esitysten parissa ja illat vietettiin rinnakkaisissa työryhmäkokouksissa. ESD-suojauksen ja staattisen sähkön hallinnan tekniikka onkin kehittynyt nopeasti, joten kiihtyvässä muutosvauhdissa on myös hyvä pysyä mukana. EOS/ESD symposium tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tietojen päivittämiseen. Lisäksi ESDA:n vapaaehtoistyöhön osallistuminen auttaa tulevien muutosten ennakoinnissa.

Seuraava EOS/ESD symposium järjestetään 7.–12.9.2014 Tucsonissa, Arizonassa. Suosittelen tapahtumaa kaikille, jotka tarvitsevat riippumatonta tietoa ja joille ESD-fysiikka ja staattisen sähkön perusteet ovat tulleet jo tutuksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close